Mangalia, îngenuncheată de datorii. Executorii stau la rând să recupereze banii

Visul primarului Cristian Radu de a conduce Mangalia de acasă, de la Constanța, ar putea deveni realitate. Primăria a acumulat datorii atât de mari încât nu ar fi de mirare dacă, în curând, executorii vor pune sechestru și pe sediul instituției.

Cristian Radu vorbește despre proiecte pe fonduri europene, însă nu spune că acestea au nevoie de cofinanțare din partea administrației locale. Ori o primărie care are conturile blocate nu poate să cofinanțeze niciun proiect, oricât de bine arată el pe hârtie.

Primăria Mangalia nu poate plăti nimic și nici măcar nu poate încasa vreun ban, pentru că având conturile blocate toate tranzacțiile sunt oprite.

Nimeni nu știe exact cuantumul datoriilor pe care le-a acumulat Primăria Mangalia sub bagheta lui Cristian Radu. Edilul, care încă mai speră la un mandat, nu a făcut niciodată publică situația catastrofală în care se află orașul.

Toate, însă, vor ieși la lumină după ce Radu și echipa lui de ”profesioniști” vor pleca din primărie. Abia atunci se va putea analiza amploarea dezastrului. Abia atunci cetățenii vor vedea cât i-a îndatorat primarul în cei opt ani de mandat și unde s-au dus banii împrumutați într-un delir.

Așa cum am spus, primăria are conturile blocate. Cel puțin unul din creditori a cerut acest lucru. Vorbim despre Callatis Therm S.A., societate care are de recuperat de la Municipiul Mangalia peste 8 milioane lei, conform adresei emise de BEJ Vasile Deacu.

Deși lucrurile au scăpat de sub control și este limpede că linia pe care s-a mers a distrus orașul, Cristian Radu se luptă cu disperare să câștige alegerile locale, în ciuda tuturor evidențelor.

Știe că cine va intra în primărie după el va scoate la lumină fapte…

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult