Mandatul de primar al lui Valentin Vrabie, contestat în instanță. Cel care a depus apel este un cetățean fără ocupație

Medgidia, orașul în care nu se întâmpla aproape nimic până acum patru ani, a devenit una dintre cele mai interesante scene de luptă politică.

După ce, în 2016, Valentin Vrabie a câștigat primăria municipiului, toată atenția s-a îndreptat spre Medgidia, iar personaje de care nu auzise mai nimeni prin județ au devenit, peste noapte, luptătoare pentru dreptate și adevăr. A fost evident că instalarea lui Vrabie la primăria aflată în pragul falimentului a deranjat câțiva oportuniști care trăiau bine din bugetul instituției. Noul primar a închis o serie de robinete, iar asta a declanșat un război care pare să nu se mai termine.

La alegerile din 2020, Valentin Vrabie câștigă, din nou, detașat primăria Medgidia, cu 65%. PSD-ul, reprezentat de Luminița Vlădescu, pierde cu un scor rușinos de 15%. Candidata demisionează de la conducerea filialei PSD Medgidia, recunoscându-și eșecul.

Părea că lucrurile s-au lămurit și în Medgidia proiectele începute în mandatul trecut vor continua fără probleme. Vorbim de investiții uriașe, din fonduri guvernamentale și europene, investiții care au termene și condiții ce trebuie respectate.

În data de 14 octombrie 2020, instanța Judecătoriei Medgidia validează noul mandat al lui Valentin Vrabie, cu termen de apel de două zile.

Spre surprinderea tuturor, cineva a făcut apel, iar validarea primarului este amânată. Pentru Medgidia o astfel de întârziere înseamnă stagnarea proiectelor care se află în derulare și amânarea celor care urmează să fie implementate.

Este un rău gratuit făcut întregii comunități.

Cel care a depus apel la decizia instanței este un anume Drăgulin Doru Ionuț, cetățean al municipiului, fără ocupație și fără să fie direct implicat în activitatea administrativă sau politică a orașului.

Este un individ care nu face altceva decât scandal. Încearcă să instige, jignește gratuit și se pretinde reprezentantul nu știu cui. Nu contează că am câștigat alegerile cu 65%, contează că cetățeanul ăsta este nemulțumit, iar eu trebuie să mă supun voinței lui. Vorbim despre un om care nu a muncit o zi în viața lui și trăiește din pensia mamei sale, o femeie bolnavă. Ca să vedeți câtă minte are, vă spun că a depus o cerere la Judecătoria Medgidia ca procesul meu, din camera preliminară, să fie transmis live pe Facebook. Asta ca să înțelegeți cu cine avem de-a face. Oamenii din Medgidia știu ce fel de personaj este acesta. Dar, așa cum spuneam are drepturi de cetățean pe care și le manifestă, însă obligații față de societate nu are. Un om care nu a muncit niciodată, care este întreținut de o mamă bolnavă pune în pericol activitatea unei primării și se joacă cu viitorul întregului oraș. Oameni ca Drăgulin, care habar nu au ce înseamnă munca și responsabilitatea pot și își permit să blocheze un municipiu. Așa se întâmplă când nu ai ocupație, îi șicanezi pe cei care muncesc și construiesc ceva. Nu știu dacă îl plătește cineva să facă toate mizeriile astea, nu e imposibil, dar refuz să cred că există oameni care să profite de situația lui. Ar fi păcat!”, a declarat Valentin Vrabie.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult