AcasăActualitateMamaia Nord, cea mai nouă stațiune de pe litoralul românesc, își așteaptă...

Mamaia Nord, cea mai nouă stațiune de pe litoralul românesc, își așteaptă turiștii

După cum au anunțat deja reprezentanții Organizației de Management al Destinației Mamaia Nord, în cea mai nouă stațiune de pe litoral, plaja este de-a drepul spectaculoasă. Din orice punct al stațiunii, turiștii pot ajunge pe plaja cunoscută pentru nisipul fin.

Operatorii economici s-au pregătit deja și, ca în fiecare an, se gândesc la confortul turiștilor. Aceștia au pus la dispoziție șezlonguri, umbrele, dar și o atmosferă relaxantă.

Plajele din Mamaia Nord te întâmpină cu nisip fin și ape cristaline, oferind un cadru perfect pentru relaxare și distracție. Atmosfera vibrantă și serviciile de înaltă calitate asigură cadrul perfect pentru un sejur sub soarele blând al litoralului românesc.

Mamai Nord nu înseamnă doar plajă. Gastronomia este unul dintre punctele forte ale stațiunii. Turiștii au la dispoziție o gamă largă de restaurante, terase, cherhanale, autoserviri sau chiar fast food-uri.

“Vă așteptăm în Mamaia Nord, pentru că Mamaia Nord este locul în care trebuie să fii”, au transmis reprezentații OMD Mamaia Nord.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!