AcasăActualitateLa mijlocul lunii noiembrie va avea loc prima şedinţă a Consiliului Director...

La mijlocul lunii noiembrie va avea loc prima şedinţă a Consiliului Director al Asociaţiei Oraşelor din România

Asociaţia Oraşelor din România este o organizaţie nonguvernamentală, apolitică, care reprezintă interesele a  216 localităţi urbane mici, dintre care 185 sunt active. La sfârșitul lunii august, conducerea AOR a fost preluată de primarul Năvodariului, Nicolae Matei. Marți, acesta a avut prima întâlnire oficială cu secretarul Asociației, Savin Emanoil, primarul Bușteniului, orașul de reședință al AOR.

Pe lângă problema proiectelor legislative, se va discuta și noua strategie pe care AOR o va adopta în funcţie de situaţia politică şi economică a ţării.

Asociația Orașelor din România are un cuvânt de spus atât la nivelul structurilor centrale din ţară, dar și în cele internaționale.

Edilii celor două orașe – Năvodari și Bușteni iau în calcul o colaborare și chiar o înfrățire între localități, primii beneficiari urmând a fi copiii din familiile cu posibilități financiare modeste.

Orașul Năvodari și tabăra pentru copii i-au plăcut lui Savin Emanoil, care a declarat că zona este într-o continuă dezvoltare.