La Mangalia se cere anularea alegerilor. Persoane infectate cu Covid-19 au făcut campanie electorală pe străzile orașului

Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia, cere Biroului Electoral Central anularea alegerilor și reluarea votului.

Acesta declară scrutinul de duminică a fost viciat de mai multe evenimente și cere organelor abilitate să analizeze situația în mod obiectiv, având în vedere că Mangalia a fost scena unor scandaluri chiar în ziua votului.

De altfel, Murad nu este singurul care atrage atenția autorităților asupra incidentelor din Mangalia, PMP și USR depunând, la rândul lor, sesizări către BEC în acest sens.

Un aspect extrem de grav este legat de faptul că patru persoane din staff-ul candidatului liberal Cristian Radu au fost confirmate cu Covid-19, dar au continuat campania electorală, întâlnindu-se cu mii de oameni pe străzile orașului.

Surse din interior spun că diagnosticul fusese pus încă din data de 23 septembrie. Două din cele patru persoane sunt acum internate în spital.

Toate aceste aspecte au fost sesizate autorităților competente și urmează să se decidă dacă este cazul ca alegerile să fie reluate la Mangalia.

Alte Știri
Încarcă mai mult