AcasăActualitateInfractor prins în locuinţa victimei

Infractor prins în locuinţa victimei

La data de 22.05.2012, ora 18.30, poliţiştii din Mangalia, a fost sesizaţi de către o localnică, cu privire la faptul că a susprins un bărbat care a pătruns in locuinţa sa, situată pe strada Mihai Viteazu, acesta reuşind să fugă, fără însă a sustrage bunuri sau valori.

La ora 19.10 poliţiştii au fost sesizaţi de către un alt localnic de pe strada Petru Maior despre faptul că, în locuinţa sa se află o persoană necunoscută.

Patrula mixtă formată din poliţişti şi jandarmi, s-a deplasat cu operativitate la adresa indicată imobilizându-l pe suspect. Acesta a fost identificat în persoana lui C. Ovidiu Ionut, de 23 de ani, iar din cercetările efectuate s-a stabilit că a sustras din această locuinţă suma de 240 lei şi un telefon mobil.

Extinzând cercetările oamenii legii au stabilit că cel în cauză a pătruns în aceeaşi seară şi în locuinţa de pe strada Mihai Viteazu dar şi într-o alta de pe strada Petru Maior unde a fost surprins de proprietar în timp ce încerca să escaladeze fereastra de la baie.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în 23.05.2012 sa fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.