Incendiu la Avicola Corbu. Nicolae Matei: ”Nu mă lăsați nici să muncesc, blestemaților!”

Un incendiu a izbucnit, duminică noaptea, la Avicola Corbu, fermă deținută de fostul edil al orașului Năvodari, Nicolae Matei.

Potrivit pompierilor, în jurul orei 3:00, o hală de aproximativ 750 m a luat foc, iar flăcările au fost stinse până la sosirea pompierilor.

Din cauza fumului, puii din incinta fermei au murit asfixiați.

ISU Doobrogea spune că sursa probabilă de la care a izbucnit incendiul ar fi lămpile de iluminat/încălzit.

Nicolae Matei are, însă, o altă variantă. Fostul primar crede că incendiul a fost provocat cu intenție, mai ales că în urmă cu câteva săptămâni la Legmas SA, o altă afacere ce îi aparține, a luat foc vegetația uscată.

” De peste 3 ani numai ocup nici o poziție publică dar văd că tot le stau in gat, “în gâtul măsii“ !
Da cred că România are un “ Stat judiciar securist mafiot și criminal “ care slugărește interesele străinilor !
– Pe 9 febroarie 2019 “cineva“ apropiat sistemului mă avertizează “ fi și tu atent , nu vezi ce se întâmplă “ ? – “ ai grijă “ !
– Pe 21 febroarie când eram la Roman la inmormântare din senin a luat foc la Legmas SA vegetația uscată care se întinsese la clădiri noroc cu pompierii și poliția locală care au fost foarte rapizi !
– Azi noapte pe la 3-4 dimineața (11 martie ) din senin la Avicola Corbu a luat foc o hală populată cu pui de carne de 1,5 kgr buc !
Nu cred că sa întâmplat de la instalația electrică că erau luminile stinse și hala era modernizată , ar fi sărit siguranța la orice scurtcircuit
Doamne ce atmosferă lugubră să aduni puii rămași vii ( vreo 2000 ) dintre cei morți arși sau axficsiați( 6-7000) !
Nu mă lăsați nici să muncesc blestemaților !
Nu vă fac jocurile și nu scriu neadevăruri , nu sunt șantajabil , vorbesc și scriu doar ce cred Eu sincer !”, a transmis Nicolae Matei.

1 Comentariu
  1. spoiler 2 luni ago
    Reply

    Afost calcat de DSV si un prieten i-a spus ca pasarile lui sunt infestate si trebuie inchisa ferma. O spaga a inchis gura organului de control si hop a izbucnit un incendiu. Cel care a luat spaga este cu sufletul impacat pentru ca puii nu au ajuns pe piata sa imbolnaveasca lumea iar Matei hotul castiga bani si cand ar fi normal sa piarda. Va lua banii pe asigurare pentru ca ferma este facuta pe fonduri si este obligatorie asigurarea. Ferma lui va functiona in continuare si va produce bani cand normal trebuia inchisa. Puii bolnavi au fost arsi deci adio dovada si bonus, lumea ii plange de mila si-l compatimeste pentru necazul in care a intrat. Normal sa strige ca a fost o mana criminala din moment ce stie ca asta a fost si astfel se acopera si daca vreun pompier mai zemos descopera ingineria. Desteapta manevra si perfect posibila in Romania. Cam asta zic eu ca s-a intamplat. Cum va place?

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult