AcasăActualitate”Iată vin colindători”, spectacol gratuit pentru copiii din localitățile Techirghiol și Lumina

”Iată vin colindători”, spectacol gratuit pentru copiii din localitățile Techirghiol și Lumina

Teatrul pentru Copii și Tineret ”Căluțul de Mare” vă invită la un spectacol special dedicat sărbătorilor de iarnă.

Iată vin colindători” se joacă pe 6 decembrie, în deplasare și este oferit GRATUIT copiilor din localitățile TECHIRGHIOL (ora 09.00) și LUMINA (ora 11.30).

Miracol!

Omul de zăpadă vorbește, ba chiar se și pornește cu pași vioi să aducă colindători și la căsuța celor doi harnici și simpatici bunici de la marginea satului.

E zăpadă multă dar bunicii o îndepărtează de pe cărarea pe care vor păși să colinde, copiii. Toți colindătorii sunt așteptați cu covrigi calzi și mere roșii. Și …… „Iată vin colindătorii!!!” cu plugușorul, cu sorcova, cu steaua, cu ursul, cu capra și cu bună seara. Răsună tot satul de glăscioarele lor și le umple inima de bucurie bunicilor dar și jucăușului cățel pe care-l cheamă ……… Căţel.

Într-o atmosferă rustică de sărbătoare, cu miros de cozonac, toate colindele copiilor dăruiesc bunicilor dar și spectatorilor, mici și mari, o emoţie unică, binefăcătoare și caldă.

„La mulți ani cu sănătate

Și la anul să veniți

Sănătoși cu toți să fiți!”

Spectacol de Aneta Forna Christu

Ilustrația muzicală: Dicran Asarian

Vârsta 3 – 12 ani

-durata spectacolului: 45 min.

În distribuţie: Rovena Paraschivoi/ Daniela Vlad, Claudia Brădescu, Ion Ciolan, Daniel Minciună, Tiberiu Roșu, Grațian Prisacariu