Horia Țuțuianu: ”În ceea ce privește raportul de management al lui Adrian Bîlbă, comisia a constatat că nu a îndeplinit toate criteriile pentru a continua”

Consilierii județeni au votat, vineri, 27 iulie 2018, pentru aprobarea comisiei de concurs de proiecte de management de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Astfel, actualul director Adrian Bîlbă devine interimar, iar postul său va fi scos la concurs în următoarea perioadă.

Consilierii județeni au votat, vineri, 27 iulie 2018, pentru aprobarea comisiei de concurs de proiecte de management de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Astfel, actualul director Adrian Bîlbă devine interimar, iar postul său va fi scos la concurs în următoarea perioadă.

Reamintim că proiectul de management pe care l-a prezentat Adrian Bîlbă comisiei de evaluare a primit nota  7, 48.

Referitor la acest subiect, președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu, a declarat următoarele:

În comisia care l-a evaluat pe Adrian Bîlbă au fost cei mai buni oameni din Consiliul Județean, directori de direcții și șefi de servicii, iar rezultatul trebuia să fie minim nota nouă. Dumnealui a luat 8,23. Nu cred că este un lucru rău să ceri performanță de la fiecare director din subordine, fiecare manager sau director de subordonată. Oricine își dorește să conducă CMSN se poate înscrie la concurs, chiar și domnul Bîlbă. Cer performanță, iar cei mai buni, din punct de vedere managerial, să câștige. Eu am așteptări foarte mari de la acest Complex Muzeal și nu vreau să deschid un subiect sensibil, vorbind despre lucrurile bune sau mai puțin bune pe care le-a făcut domnul Bîlbă. Are și plusuri, dar are și minusuri. Domnul Bîlbă poate să fie un bun manager, dacă își corectează anumite probleme de conducere. În ceea ce privește raportul dumnealui de management, comisia a constatat că nu a îndeplinit toate criteriile pentru a continua. Nu sunt de acord ca cineva să conducă o instiuție fără să dea randamentul cel mai ridicat. Dacă domnul Bîlbă lua peste nota nouă la prezentarea proiectului, continua mai departe ca și director. Pentru că a luat notă mică, se va organiza concurs pentru acest post.”    

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult