Horia Țuțuianu: ”Concesionarea piețelor, un proiect care nu are absolut nimic în comun cu binele constănțenilor”

„Este greu de crezut că o administrație responsabilă ar putea face așa ceva și, totuși, echipa primarului Vergil Chițac pune la cale concesionarea piețelor din municipiu, pe sume de nimic! Nu pot să nu mă întreb ce a păzit “marea apărătoare a dreptății”, Felicia Ovanesian ilustru avocat și city manager.

Nu pot să nu mă întreb dacă i-a scăpat din vedere sau nu a vrut să vadă.

Este, evident, vorba de o ”combinație periculoasă” pe care nicio administrație din ultimii 30 de ani nu a îndrăznit să o facă.

Concesionarea celor mai mari piețe din municipiul Constanța cu doar 0,76 euro pe metru pătrat, pe 25 de ani, acoliților politici pare, nici mai mult, nici mai puțin, decât o HOȚIE.

Îmi asum acest termen, în condițiile în care ar fi putut măcar să fie concesionate la un preț real, mai ales că este de notorietate faptul că beneficiarii acestui proiect sunt apropiați ai PNL Constanța.

Nu pot să asist impasibil la această tranzacție cu iz penal, tocmai de aceea atrag atenția consilierilor municipali PSD Constanța să fie responsabili la momentul votului pentru proiectul de hotărâre inițiat de Vergil Chițac.

Un proiect cel puțin discutabil, un proiect care nu are absolut nimic în comun cu binele constănțenilor, ci mai degrabă cu prosperitatea unui grup de interese politice.” a declarat deputatul PSD Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult