Horia Teodorescu, președinte Consiliul Judeţean Tulcea – ”Să ajutăm cum putem aceste suflete nevinovate!”

”Suntem mândri de tulceni, de Tulcea, pentru umanitatea și bunătatea dovedită de toți în aceste zile, în care Ucraina are nevoie mai mult ca oricând de sprijinul nostru.

Pe lângă multe alte eforturi, ne străduim să aducem un zâmbet pe chipul copiilor ucraineni care ajung în Tulcea și poate, preț de câteva clipe, pot uita de tragedia de acasă.

Consiliul Județean Tulcea, prin intermediul instituțiilor subordonate, organizează o serie de activități pentru acești copii care, în aceste momente deosebit de dificile pentru țara lor, ajung în județul Tulcea.

Mulțumesc colegilor de la Biblioteca Județeană „Panait Cerna“ care organizează, la Mediatecă, Centrul pentru Copii și Tineret și Ludotecă, ateliere de quilling, colorat, pictură, IT (utilizarea imprimantei 3D), primul grup de copii ucrainieni ajungând acolo în această dimineață.

De asemenea, aceștia sunt invitați să viziteze și muzeele tulcene, în special Centrul Eco-Turistic „Delta Dunării” iar în zilele următoare, vor fi organizate activități și la Centrul Cultural „Jean Bart“, dar și la un loc de joacă de pe raza municipiului Tulcea.

Nu este o laudă, este un îndemn pentru noi toți, să ajutăm cum putem aceste suflete nevinovate, lovite de o soartă cumplită.

Dumnezeu să ne ajute!”, 

Horia Teodorescu, Președinte Consiliul Judeţean Tulcea 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult