AcasăActualitateHoria Teodorescu: „Le mulțumesc tuturor tulcenilor care m-au votat!”

Horia Teodorescu: „Le mulțumesc tuturor tulcenilor care m-au votat!”

Horia Teodorescu, președintele PSD Tulcea, și Dragoș Simion au susținut astăzi o conferință de presă la sediul partidului.

Teodorescu a câștigat un nou mandat de președinte al CJ Tulcea, cu peste 38% din voturi

”În primul rând, vreau să le mulțumesc tulcenilor pentru votul pe care l-au acordat PSD-ului. Este o recunoaștere, cred eu, a ceea ce s-a realizat în ultimii ani în județul Tulcea. Sunt investiții de o importanță extraordinară pentru județul Tulcea. De asemenea, vreau să mulțumesc și echipei de campanie, acestor tineri excepționali care au muncit enorm în perioada campaniei.

Votul tulcenilor este unul care pe noi ne-a satisfăcut. Am câștigat președinția Consiliului Județean și Măcin, o localitate mare. Au fost și localități pe care le-am pierdut.

Una peste alta, pot să declar că rezultatul obținut în aceste alegeri locale este unul bun pentru noi, cei de la PSD. Ca și număr, 26 de UAT-uri sunt câștigate de PSD, 24 de PNL și unul de AUR.

Este un rezultat bun, a fost o campanie destul de condesată.

Dacă ne uităm pe procentele provizorii, la președinția Consiliului Județean, eu am obținut 34.281 de voturi, candidatul PNL-ului a luat 26.968 de voturi, iar Zaharcu Sorin a obținut 14.988 de voturi. Repet, cifrele și valorile sunt provizorii dar se învârt în jurul rezultatului final.

Vreau să le mulțumesc tuturor tulcenilor care m-au votat. Vreau să-i asigur că tot ce am început și tot ceea ce avem în derulare ca investiții se va termina. Totodată, tot ceea ce am promis în această campanie se va efectua în acești 4 ani. Vreau să dezvoltăm județul Tulcea, vreau să aducem investitori noi, vreau să dezvoltăm viața socială din municipiul și județul nostru, vreau să mă îndrept cu investiții în zona socială”, a declarat Horia Constantinescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

https://

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!