AcasăActualitateHandbaliștii CSM Constanța s-au calificat în EHF European League!

Handbaliștii CSM Constanța s-au calificat în EHF European League!

Victorie de senzație pentru handbaliștii CSM Constanța, 28-25 cu MOL Tatabanya în Sala Sporturilor și calificare de pe primul loc al Grupei H în faza principală a EHF European League!

Un public minunat, un meci aproape perfect făcut de băieții noștri, o seară de vis! Vasile a fost One Man Show, cu 16 parade care au tăiat picioarele adversarilor, apărarea a fost de netrecut minute bune în repriza secundă și golurile au curs în poarta maghiarilor, pentru un incredibil 27-19, cu 5 minute înainte de final, când o aeriană triplă Komogorov – Nistor – Ilie a ridicat tribunele în picioare! Echipa antrenată de George Buricea și Ionuț Pușcașu a face spectacol și merge mai departe în competiție!

Eroii acestei victorii au fost: Vasile, Rusu – Mourino 6 goluri, Nikolic 4, Komogorov 3, Ilie 3, Stankovic 3, Nistor 2, Drăgan 2, Aliokhin 2, Ravnic 1, Andrei 1, Chikovani 1, Vegar, Caba, Susanu.

Urmează un meci cu HC Buzău acasă, pe 2 Decembrie, în Liga Zimbrilor, și epilogul Grupei H, la Lisabona, cu Sporting. Marți, 5 Decembrie.