AcasăActualitateGihan Eserghep, despre limitarea vitezei la ieșire din oraș: ”Este o decizie...

Gihan Eserghep, despre limitarea vitezei la ieșire din oraș: ”Este o decizie unilaterală luată de către personalul primăriei Constanța din birou”

Decizia Primăriei Constanța de a limita viteza de deplasare a autovehiculelor la ieșirea din Constanta, către Valu lui Traian, Ovidiu și Lazu la doar 50 km/oră a iscat o serie de nemulțumiri în rândul celor care tranzitează zilnic aceste drumuri.

Gihan Eserghep, președintele organizației PUSL Constanța a comentat aceast aspect, subliniind faptul că, așa cum ne-a obișnuit, administrația locală nu s-a consultat nici de această dată cu cetățenii.

”Este o decizie unilaterală luată de către personalul primăriei Constanța din birou, fără consultarea prealabilă a poliției rutiere și a cetățenilor care folosesc aceste tronsoane de drumuri pentru a ajunge în localitățile din județ, fără a studia impactul traficului cu viteză redusă pe sectoare de drum unde nu se produceau aglomerări rutiere.

Această decizie a fost implementată poate doar pentru a proteja anumite interese imobiliare ale unor persoane care au investiții în aceste zone. S-au străduit să preia în administrare tronsoane întregi din drumurile europene ce fac legăturile dintre orașul Constanța și restul județului, din administrarea Ministerului Transporturilor în subordinea Primăriei Constanța, ca apoi să argumenteze că nu sunt suficienți bani pentru întreținerea acestora. Sau apoi să ceară reducerea numărului de benzi de circulație de pe aceste sectoare de drumuri. Sau să se amenajeze piste de biciclete și alte restricții rutiere. Ce se dorește efectiv nu știe nimeni, deoarece noi, cetățenii, suntem puși în fața faptului împlinit, fără să fim întrebați înainte, așa cum ar trebui.”, a declarat Gihan Eserghep, candidatul PUSL la Primăria Constanța.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!