AcasăActualitateGianina Topolov pierde procesul cu ANI. Curtea de Apel Constanța i-a respins...

Gianina Topolov pierde procesul cu ANI. Curtea de Apel Constanța i-a respins contestația

Curtea de Apel Constanța a respins astăzi contestaţia formulată de consilierul județean Gianina Topolov în contradictoriu cu AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE (ANI).

Este vorba despre procesul în care consiliera liberală a contestat decizia de incompatibilitate emisă de ANI.

”Respinge contestaţia formulată de reclamanta TOPOLOV GIANINA-IONELA în contradictoriu cu pârâta AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE, ca nefondată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Recursul se va depune la Curtea de Apel Constanţa, sub sancţiunea anulării. Pronunţată astăzi, 12.02.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia Curții de Apel Constanța.

Mai exact, potrivit ANI, Topolov Gianina Ionela, consilier județean PNL, s-a aflat în incompatibilitate în perioada exercitării mandatului de consilier județean, societatea comercială în cadrul căreia aceasta a deținut calitatea de asociat, a încheiat trei acorduri-cadru de servicii în valoare totală de 16.568.628 Lei cu două instituții aflate în subordinea C.J. Constanța, încălcând astfel prevederile art. 90, alin. (1) din Legea 161/2003.

Este vorba de trei contracte de servicii de spălătorie încheiate cu DGASPC Constanța, Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sfântul Apostol Andrei” și Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța,

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.