AcasăActualitateGeorge Măndilă, OMD: “Pentru 2024 avem planuri ambițioase!”

George Măndilă, OMD: “Pentru 2024 avem planuri ambițioase!”

George Măndilă, președintele Organizației de Management al Destinației Constanța-Mamaia (OMD) a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat bilanțul activității pe anul 2023 și proiectele pentru anul 2024.

”Am început promovarea destul de târziu, însă am reușit să ne mobilizăm și să organizăm mai multe concerte în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia, concerte care au atras un număr mare de turiști, dar și foarte mulți constănțeni, pentru că ne dorim ca de evenimentele noastre să se bucure și constănțenii. Am organizat Festivalul Mamaia, am participat la două târguri internaționale și am avut alături de noi presa care a mediatizat toate acțiunile. Am reușit să facem mult într-un timp scurt și asta ne bucură pentru că, iată, Mamaia is back in business!”, a spus Măndilă.

Anul 2024 va fi unul în care Mamaia și Constanța vor avea parte de o promovare constantă și aplicată.

“Pentru 2024 avem planuri ambițioase. De la 1 mai vom începe seria de concerte în Piațeta Cazino din Mamaia, iar Piațeta Perla va fi gazda evenimentelor dedicate copiilor, începând de la finalul lunii iunie. Ne propunem să facem câteva filme de promovare a destinației turistice Mamaia Constanța, dar și o serie de infotripuri pentru partenerii media și tour-operatori. Evident, vom fi prezenți la târgurile internaționale și la Târgul de Turism de la București, din luna februarie.”, a declarat George Măndilă.

Acesta a mai subliniat și faptul că a început o serie de discuții cu operatorii de turism din stațiunea Mamaia, astfel încât sezonul estival să înceapă de la 1 mai.