AcasăActualitateFederația Asociațiilor de Promovare Turistică și Asociația Aeroporturilor au semnat un protocol...

Federația Asociațiilor de Promovare Turistică și Asociația Aeroporturilor au semnat un protocol de colaborare

Federația Asociațiilor de Promovare a Turismului din România (F.A.P.T.) și Asociația Aeroporturilor din România (A.A.R.) au incheiat un protocol de colaborare prin care își propun schimbul de informații, organizarea de acțiuni de promovare în comun, în scopul promovării potențialului turistic, a creșterii vizibilității destinațiilor turistice și a numărului de turiști atrași în acestea.

Asociatiile de Promovare si Dezvoltare a Turismului din Romania membre FAPT au incheiat astazi o Alianta strategica cu Aeroporturile din Romania, pentru dezvoltarea circulatiei turistice catre si intre destinatiile turistice romanesti si pentru reprezentarea si promovarea destinatiilor turistice romanesti. Vom deschide Centre de Informare turistica in aeroporturi, astfel incat in aeroportul din Cluj, de exemplu, sa se regaseasca materiale de promovare a Clujului si regiunii, dar si materiale de promovare de Litoral sau Delta Dunarii sau  Valea Prahovei. Vom merge impreuna la Targurile de turism, vom discuta impreuna cu companiile aeriene si autoritatile locale pe care le reprezentam si vom organiza impreuna evenimente de promovare turistica si de aviatie. Ma bucur ca am incheiat astazi un Parteneriat istoric pentru promovarea turismului romanesc.”, a declarat Corina Martin, preşedinte FAPT.

Sunt încântat că am încheiat astăzi acest Protocol cu Federatia FAPT. Pentru prima data, ne unim fortele si ne propunem sa conectam Litoralul Romanesc cu aeroporturi majore din Romania, si sa crestem impreuna circulatia turistica intre aeroporturile si destinatiile turistice din Romania, pentru a oferi astfel acces mai facil si direct turistilor spre a vizita Bucovina, Transilvania, Oltenia, Delta Dunarii, Dobrogea si alte regiuni turistice majore ale Romaniei”, a spus preşedintele AAR, David Ciceo.

Federația Asociațiilor de Promovare a Turismului din România (F.A.P.T.) este înființată din 2009 și  are ca scop dezvoltarea turismului în destinaţiile turistice pe care le reprezintă asociaţiile şi promovarea acestora pe plan naţional şi internaţional. Membrii FAPT sunt asociații de profil din țară, ca: Litoral, Bucovina, Sibiu, Prahova, Brașov, Sighișoara, Maramureș, Gorj, Buzău, Râșnov, Neamț, Timiș, București, Oradea.