AcasăActualitateFanfara “Muzica Apelor” magie în prag de sărbătoare!

Fanfara “Muzica Apelor” magie în prag de sărbătoare!

Magia sărbătorilor de iarnă ne îndeamnă pe toți să lăsăm emoțiile să ne copleșească și să trăim aceste momente pline de intensitate. Și cum altfel putem exprima ceea ce simțim dacă nu prin muzică? Muzica deține puterea de a aduce oamenii împreună în diferite moduri. Din acest motiv, Fanfara “Muzica Apelor” dă tonul veseliei pe portative, în perioada sărbătorilor de iarnă. Cei 25 de instrumentiști constănțeni vor completa tabloul feeric al orașului pregătit de sărbătoare, printr-un program muzical totodată un dar de suflet, urcând cu inima, în caruselul sunetelor magice.

Muzica tradițională, specifică sărbătorilor de iarnă, acompaniată de celebre valsuri și marșuri militare, nu va lipsi din repertoriul artiștilor. Vibrația instrumentelor vă va acompania în acest an la Târgul de Crăciun, amenajat în acest an în parcul Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” (TNOB), precum și în Centrul Comercial Vivo din municipiul Constanța.

Concertele Fanfarei “Muzica Apelor” se vor desfășura după următorul program:

Vineri – 15 decembrie 2023, ora 17.00 – Centrul Comercial Vivo;

Sâmbătă – 16 decembrie 2023, ora 16.30 – Târgul de Crăciun (TNOB);

Duminică – 17 decembrie 2023, ora 17.00 – Centrul Comercial Vivo

Vineri – 22 decembrie 2023, ora 16.30 – Târgul de Crăciun (TNOB);

Sâmbătă – 23 decembrie 2023, ora 17.00 – Centrul Comercial Vivo.

Fanfara constănțeană excelează prin muzica pe care o promovează. La fiecare concert, refrenele de odinioară, din repertoriul național și internațional, pătrund cu duioșie în sufletele oamenilor, artiștii reușesc să redea zâmbetul pe buze și să impresioneze audiența prin măiestria interpretării.