AcasăActualitateDupă aproape trei ani de dezastru și cârdășie politică USR se dezice...

După aproape trei ani de dezastru și cârdășie politică USR se dezice de Vergil Chițac

Senatorul PSD, Felix Stroe, vorbește despre ipocrizia celor de la USR Constanța care s-au trezit în al doisprezecelea ceas să constante că primarul Vergil Chițac a distrus orașul și că trebuie demis printr-o strângere de semnături.

Evident, este doar o campanie de imagine, pentru că USR are un viceprimar în Primăria Constanța, care încasează lunar un salariu fabulos, deși i-au fost retrase toate atribuțiile.

Evident, este doar o campanie de imagine, pentru că USR s-a aflat la conducerea municipiului Constanța în ultimii trei ani, printr-o alianță cu PNL.

În an preelectoral, Stelian Ion și-a adus aminte de Constanța, după ce a zăcut liniștit în Parlament ca deputat, și încearcă o strategie ieftină de manipulare. Din păcate, USR a fost una din cele mai mari dezamăgiri politice a ultimilor ani, iar orice demers inițiat acum, înainte de alegeri, este o încercare disperată de a mai obține unul sau două locuri în Parlament.

”După aproape 3 (trei) ani de dezastru și cârdășie politică, reprezentanții USR Constanța au anunțat că au „inițiat” o petiție online pentru demiterea… primarului Vergil Chițac. Fostul lor tovarăș la Constanța.

Primar Chițac cu care, după ce s-a bălăcărit reciproc cu candidatul Stelian Ion-USR, au legat imediat după alegeri o frumoasă prietenie, oferindu-le, USR-ului, un viceprimar. Viceprimar de mucava, de vitrină, ce-i drept, dar au dat bine voturile la unison în Consiliul Local Constanța. Spre disperarea constănțenilor.

Acum, după aproape doi ani de la pronunțarea divorțului PNL-USR la nivel național, după ce au mai stat la Constanța în concubinaj politic o perioadă, s-au găsit să facă și partajul, dar cu catrafusele în stradă. PSD Constanța nu s-a aflat NICIUN MOMENT în alianță cu primarul-catastrofă Chițac, de care până și PNL se dezice, cu jumătate de gură și pe la colțuri. Nici măcar după intrarea PSD la guvernare!

„Vom iniția o petiție online prin care constănțenii să se răcorească” zice Stelian Ion, fostul aliat al primarului Chițac – deși mai bună ar fi fost o bere rece. Amară, ca și ipocrizia USR Constanța, care a fost parte activă la dezastrul și debandada din oraș, pe care i-o impută acum exclusiv primarului-fixist, care nu comunică și n-are nicio treabă cu constănțenii. Nici ei, USR, n-au avut nicio treabă.

Îi urăm „succesuri” domnului Stelian, într-un demers pe care trebuia să-l facă demult, măcar de când au ieșit de la guvernare și nu mai erau aliați cu (aproape fostul) partid al actualului și viitorului fost primar al Constanței, Chițac. În loc de asta, au ales să-l sprijine și să-i valideze în continuare acțiunile aberante din municipiu. Probabil i-au tras de urechi șefii USR de la București și i-au pus să se lepede de Satana.

Târziu. Foarte târziu.”, spune Felix Stroe.