Doisprezece subofiţeri ai Şcolilor de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani şi Fălticeni, încadraţi la Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa

Ceremonia de numire în funcţie a celor doisprezece jandarmi din promoţia 2018 a avut loc marți, 06 noiembrie a.c., la sediul Gruparii de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.

Subofiţerii au fost prezentaţi personalului unităţii și ulterior au fost incluşi într-un program de aprofundare a cunoştinţelor teoretice şi de perfecţionare a deprinderilor practice referitoare la misiunile de asigurare şi de menţinere a ordinii publice, dar şi la modul de comunicare în relaţia cu cetăţenii pe timpul misiunilor. După această scurtă perioadă de acomodare vor fi repartizaţi la subunităţiile operative din  care fac parte pentru a executa misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice.

Comandantul unitatii, lt.col. Daniel Ferencz, i-a asigurat pe noii jandarmi de sprijinul său, i-a felicitat şi le-a dorit succes  în activitatea pe care o vor desfăşura în cadrul unităţii.

Cei doisprezece sunt:

Serg.maj Marinescu Roxana Andreea

Serg.maj Mogoșescu Cosmin George

Serg.maj Niță Mihai Alexandru

Serg.maj Marin Gabriel Cosmin

Serg.maj Apolozan Gheorghe Cristian

Serg.maj Toma Andrei Daniel

Serg.maj Mergeani Costel

Serg.maj Rusu Alexandru Răzvan

Serg.maj Pîrvu Tudorel

Serg.maj Mitre Ionuț Daniel

Serg.maj Dima Ionel

Serg.maj Raicu Romeo

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult