Delta Dunării – Paradisul dintre ape – vă așteaptă să îi descoperiți inegalabila frumusețe

După ce am vizitat toate standurile Târgului de Tursim de la Romexpo și am consultat oferte de vacanțe dintre cele mai exotice, ne-am oprit să ne tragem sufletul în cel mai frumos loc din țara noastră: Delta Dunării.

Standul Delta Dunării și Dobrogea de Nord ne-a întâmpinat cu plăcintă caldă, vin bun și dansuri tradiționale ale tuturor etniilor din județul Tulcea. Un veritabil curcubeu multietnic din care n-am mai fi plecat. Nici noi, nici sutele de oameni care i-au trecut pragul.

Delta Dunării este de poveste. Este locul în care, obosită de drum, Dunărea se revarsă în Marea Neagră într-un spectacol al naturii pe care nu ar trebui să îl ratați.

Din ce în ce mai mulți turiști aleg să vină în Deltă. Păsările, peisajele incredibile sau pescuitul sunt o parte din atracțiile zonei.

În ultimii doi ani, județul Tulcea a avut parte de o promovare intensă. Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării a reușit să aducă la aceeași masă agenții economici și administrația locală pentru ca împreună să repună județul Tulcea în topul preferințelor turiștilor din țară și din străinătate.

Și în acest an Delta este pregătită să-și primească vizitatorii.

Pentru vacanța de Paște există încă oferte de nerefuzat.

Venim cu oferta de early booking pentru sărbătorile Pascale și oferte avantajoase pentru întreg sezonul turistic. Marea majoritate a hotelierilor și a proprietarilor de pensiuni s-au pregătit în acest sens. Până acum, pentru vacanța de Paște, avem un grad de ocupare de 55%. Am pus la punct o serie de acțiuni, împreună cu Administrația Rezervației Biosfera Delta Dunării, care să determine un produs turistic ce include trasee turistice, inclusiv caiac-canoe, trasee care să ne permită să ne adresăm mai mult turiștilor străini. Sezonul începe în luna martie, cu primul concurs de pescuit organizat la Holbina Trei Bibani și se întinde până la Crăciun și Anul Nou sărbătorite pe rit vechi. Din acest an, acțiunile noastre de promovare se vor axa mult mai mult pe partea internațională, nu doar prin participare la Târguri de Turism, ci și prin intermediul bloggerilor, vloggerilor care au vizibilitate la nivel internațional. Asta nu înseamnă că nu punem accent pe promovarea în România. Știm foarte bine că baza o reprezintă turiștii români care au învățat ce înseamnă Delta, de ce trebuie rezervată și menținută pentru generațiile viitoare.”, a declarat Cătălin Țibuleac, președintele Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult