De 1 Decembrie, 30 de polițiști din cadrul I.P.J. Constanța vor fi avansați în gradul profesional următor

Cu prilejul Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, pentru merite excepționale în activitatea profesională, un număr de 16 ofițeri și 14 agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța vor fi avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Prin dispoziția Șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu prilejul Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, pentru merite excepționale în activitatea profesională, un număr de 30 de polițiști din cadrul I.P.J. Constanța vor fi avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Astfel, în gradul de comisar-șef de poliție au fost avansați doi ofițeri, în gradul de comisar de poliție au fost avansați 7 ofițeri, îngradul de subcomisar de poliție un ofițer, în gradul de inspector principal de poliție un ofițer, iar alți 5 ofițeri au fost avansați în gradul de inspector de poliție.

De asemenea, în gradul de agent-șef principal de poliție au fost avansați 3 agenți, în gradul de agent-șef de poliție au fost avansați 8 agenți, iarîn gradul de agent-șef adjunct de poliție au fost avansați 3 agenți.

Printre cei 30 de polițiști avansați înaintea îndeplinirii stagiului minim în grad amintim pe comisar șef de politie Carmen Șerbănescu, șefa Serviciului Logistic al IPJ Constanța, comisar șef de politie Liviu Lazar, șeful Secției 2 politie, comisar Ivan Vasilica, șeful poliției orașului Năvodari, comisar de politie Iulius Neamțu, șeful poliției stațiunii Mamaia, comisar Enache Marian șeful BIC al politiei municipiului Constanța, Gioadă Gabriel șeful serviciului Rutier al IPJ Constanța.

Domnul comisar șef Chiru Ion, șeful poliției municipiului Constanța, a fost desemnat polițistul anului 2018 pe raza județului Constanța.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult