AcasăActualitateCSM Constanța - ”Vino la mișcare, vino la distracție, fii parte din...

CSM Constanța – ”Vino la mișcare, vino la distracție, fii parte din Zilele Constanței!”

Zilele Constanței se apropie, iar sportul, mișcarea, distracția iau cu asalt locurile special amenajate de pe Faleza Cazino dar și din cartierele Constanței!

Ai parte de activități, concursuri cu premii, distracție, toate prin sport și voie bună! Fii alături de minionii Zilelor Constanței în perioada 18-19 Mai, pe Faleza Cazino și în locațiile unde distracția ajunge și mai aproape de tine, în parcuri, locurile de joacă amenajate și cartiere!

CSM Sport Corner va fi alături de constănțeni din nou, cu activități și voie bună, de sâmbătă până duminică, pe Faleza Cazino și în următoarele locații, după cum urmează: Vineri 17 Mai ora 17.00 – Poarta 6, Sâmbătă 18 Mai ora 17.00 – CET, Duminică 19 Mai ora 17.00 – Far, Luni 20 Mai ora 17.00 – Parc Dragoslavelor, Marți 21 Mai ora 17.00 – Parc Badea Cârțan.

Vino la mișcare, vino la distracție, fii parte din Zilele Constanței! Un eveniment pus în mișcare cu ajutorul celor de la CELCO, Catena – Farmacia Inimii, Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității Ovidius din Constanța și Clubul Sportiv Municipal Constanța.

Zilele Constanței, un eveniment organizat de Primăria Municipiului Constanța.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.