AcasăActualitateCristina Dumitrache: ”Românii nu trebuie să uite de sumele uriașe cheltuite iresponsabil...

Cristina Dumitrache: ”Românii nu trebuie să uite de sumele uriașe cheltuite iresponsabil pe timpul cât USR s-a aflat la guvernare!”

”Într-un moment dificil la nivel mondial, după multiple crize prin care a trecut România, ar trebui să ne concentrăm mai mult pe soluții și mai puțin pe politizarea sistemului de sănătate.

Actuala preocupare a membrilor USR față de sănătatea românilor ar fi una salutară dacă ea ar fi reală și n-ar veni la câțiva ani distanță față de momentul când au avut șansa să faca un bine țării în acest sens.

Românii nu trebuie să uite măsurile aberante luate, în special în perioada pandemiei, de cei care pozează astăzi în luptători pentru dreptate.

Românii nu trebuie să uite de sumele uriașe cheltuite iresponsabil pe timpul cât USR s-a aflat la guvernare, din care amintim doar miliardul de euro dat pe vaccinuri de care nu aveam nevoie.

Românii nu trebuie să uite de cei care și-au pierdut viața în cele șapte incendii care au avut loc în spitalele din România chiar în perioada când USR ar fi trebuit și ar fi putut să îi protejeze.

Și pentru ca iresponsabilitatea să fie completă, aceiași membri USR „insistă“ să îi pună pe români la o cheltuială în plus pentru a acoperi deciziile aberante luate în trecut de fostul premier Cîțu.

Cei care încă mai speră la un sistem de sănătate sănătos trebuie să știe că scoaterea celor 6 spitale din PNRR și găsirea altor surse de finanțare a fost singura măsură corectă pentru prevenirea unor noi cheltuieli iresponsabile și neasumate.

Ca o coincidență, toate aceste jocuri politice vin la numai 24 de ore de când la nivel global s-a sărbătorit Ziua Mondială a Siguranţei Pacientului.”

Ileana Cristina Dumitrache, deputat PSD Constanța

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!