AcasăActualitateCristina Dumitrache: ”Programul-pilot „Masă caldă” rămâne un proiect prioritar pentru PSD”

Cristina Dumitrache: ”Programul-pilot „Masă caldă” rămâne un proiect prioritar pentru PSD”

”Acesta nu este doar un simplu proiect, ci o inițiativă vitală, avand un rol important în reducerea abandonului școlar in rândul copiilor proveniți din medii defavorizate.

Este esențial să respingem zvonurile privind suspendarea programului-pilot, deoarece Guvernul Ciolacu continuă să sprijine proiectul.

Acest lucru a fost confirmat prin aprobarea continuării suportului alimentar pentru preșcolarii și elevii din 450 de unități de învățământ, cu o creștere a finanțării prin Ordonanța de Urgență adoptată în luna septembrie.

Până în prezent, au fost alocate 195 de milioane de lei pentru derularea acestui program, evidențiind astfel implicarea și importanța acordată acestui demers. În ceea ce privește bugetul anului viitor, este crucial să reținem angajamentul premierului de a acorda prioritate sănătății și educației, demonstrând determinare și responsabilitate în aceste domenii vitale pentru dezvoltarea societății.

Este esențial să continuăm să promovăm astfel de programe care au un impact semnificativ asupra vieții și viitorului copiilor din medii defavorizate.

PSD va susține în continuare implementarea Programului „Masă Caldă” în școli!”

Ileana Cristina Dumitrache, deputat PSD Constanța

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!