Constănțenii supărați că nu pot merge în pelerinaje au protestat. Polițiștii au amendat 24 de credincioși

Marți, 24.11.2020, în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Secției 3 și jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au constatat faptul că, pe strada Traian din municipiul Constanța, în fata Judecătoriei Constanța, are loc o manifestație publică spontană.

Zeci de persoane protestau împotriva restricțiilor impuse de carantinarea orașului Constanța cerând, totodată, să fie lăsați să facă pelerinaje la mănăstiri.

Forțele de ordine au identificat persoanele prezente, care nu respectau măsurile instituite prin carantinare, în sensul că nu și-au putut justifica prezența în zonă și nu aveau un motiv întemeiat, prevăzut de lege, de a părăsi domiciliul.

În urma activităților, polițiștii și jandarmii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 17.300 de lei, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație impuse de actualul context epidemiologic, cât și pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.

De asemenea, polițiștii Secției 3 au sancționat contravențional o femeie și un bărbat, care nu purtau masca de protecție, cuantumul total al amenzii fiind de 4.000 de lei.

Poliția recomandă cetățenilor să respecte normele de protecție sanitară și să nu se expună la riscuri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult