Constănțenii pot dona bani și bunuri pentru grecii afectați de incendii. Iată punctele de colectare

Uniunea Elenă din România, Comunitatea Elenă Elpis Constanța în parteneriat cu Crucea Roșie Sucursala Constanța anunță că începând de vineri, 27 Iulie 2018, va prelua donațiile făcute de cetățeni și firme în sprijinul sinistraților din zona Attika a Greciei, zonă greu încercată în urma dezastrului natural produs de incendii.

Pentru acesta, vor fi deschise 2 centre de primire în Constanța, unul situat pe Strada Ștefan cel Mare Nr.85 (lângaăde Policlina cu Plată), cel de al doilea, la sediul Crucii Roșii Sucursala Constanța, Strada Constantin Brătescu Nr.71.

Donațiile pot consta în: Lapte UHT, pansamente, fașe medicinale, unguente prafuri și medicamente pentru tratarea arsurilor, picături pentru ochi, detergenți și dezinfactanți medicinali, materiale de construcție, unelte folosite în construcții, mănuși medicinale, alimente neperisabile.

Rugămintea este ca termenul de garanție să fie de cel puțin 3 luni pentru alimente și cel puțin 6 luni pentru produsele medicale, altfel neputând fi primite.

De asemenea, vor fi anunțate, în scurt timp, conturile special deschise pentru cei interesați să doneze sume de bani.

Centrele de primire vor fi deschise de luni până sâmbătă, între orele 10.00 și 19.00.

Colectarea se va face până la data de 10 august 2018.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult