Consiliul Județean Constanța a mai ratat un obiectiv. Spitalul Regional se va face în colaborare cu Primăria Constanța

După ce, timp de patru ani, președintele, CJ Constanța a promis că județul va avea un spital regional, iată că acest obiectiv începe să prindă contur, însă meritul nu este al lui Marius Horia Țuțuianu.

Parlamentarii au votat astăzi proiectul de lege prin care județul nostru va avea Spitalul Militar Regional „Mihail Kogălniceanu”, realizat… în colaborare cu Primăria Constanța.

Altfel spus, Consiliul Județean a fost exclus complet din ecuație, deși chiar zilele trecute Țuțuianu declara că face eforturi în vederea realizării spitalului regional.

Se pare că cei de la PSD s-au lămurit în ceea ce privește competența sa, motiv pentru care nici măcar nu l-au anunțat că urmează să se voteze proiectul în Parlament. Mai mult, au preferat o colaborare cu Primăria Constanța și nu cu Consiliul Județean, ceea ce înclină puternic balanța în defavoarea președintelul CJ. 

Organizația Județeană PSD Constanța și parlamentarii săi își exprimă satisfacția pentru îndeplinirea unuia dintre obiectivele principale asumate în fața locuitorilor județului Constanța și anume votarea Proiectului de Lege ce are ca obiect aprobarea obiectivului de investiții Spitalul Militar Regional „Mihail Kogălniceanu”, care va fi construit pe raza municipiului Constanța.

Se vizează dezvoltarea componentei medicale operaționale, pentru a face față provocărilor, cazuisticii și patologiei inerente activităților militare și civile, precum și numărului crescut de bolnavi în perioada estivală.

Realizarea acestui important obiectiv se va face în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța, care a identificat terenul, împreună cu utilitățile necesare.

Mulțumim parlamentarilor care au votat acest proiect, indiferent de partidele din care fac parte și care au dat astfel dovadă de responsabilitate politică față de cetățenii pe care îi reprezintă.”, a transmis Radu Babuș, purtător de cuvânt al Organizației Județene PSD Constanța.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult