AcasăActualitateConflict cu împuşcături în Popeşti-Leordeni, între membri ai clanurilor Cămătarilor şi Sportivilor

Conflict cu împuşcături în Popeşti-Leordeni, între membri ai clanurilor Cămătarilor şi Sportivilor

Conflictul de miercuri din Popeşti-Leordeni, în care un bărbat a fost împuşcat în piept, a avut ca protagonişti membri ai clanurilor Cămatarilor şi Sportivilor, au declarat surse apropiate anchetei.

În conflict a fost implicată şi o rudă a unuia dintre liderii clanului Sportivilor, potrivit aceloraşi surse.

Conflictul s-a produs miercuri după-amiază, pe şoseaua de centură a Capitalei.

Un bărbat a fost împuşcat în piept şi dus de urgenţă la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti, cu o maşină particulară.

Surse din Poliţie au precizat că bărbatul a fost împuşcat cu un pistol cu gaze.

„A fost adus la spital în şoc hemoragic. Are o plagă împuşcată pulmonară, este în sala de operaţie”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni, dr. Florian Bica.

Poliţiştii au fost alertaţi în urma unui apel la 112 în care au fost semnalate împuşcături în Popeşti-Leordeni.

Doi bărbaţi, aflaţi într-un autoturism cu geamurile sparte, în apropiere de locul conflictului, au fost prinşi de poliţiştii bucureşteni şi duşi, pentru audieri, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov, întrucât cazul este de competenţa acestuia, au declarat oficiali din Poliţia Capitalei.

În acest moment, nu se ştie dacă bărbaţii prinşi sunt cei care au tras asupra persoanei duse la spital.

Medicii i-au scos un lob pulmonar bărbatului împuşcat

Bărbatul împuşcat a fost operat de urgenţă de către medicii de la Spitalul Bagdsar-Arseni din Capitală, care i-au scos un lob pulmonar, printr-o intervenţie foarte dificilă, de aproape trei ore, au declarat reprezentanţii unităţii sanitare.

„Pacientul are 30 de ani. I s-a făcut lobectomie, i-a fost scos şi proiectilul. A fost o intervenţie foarte dificilă, în care au trebuit ocolite vase de sânge. Medicii sunt optimişti”, a precizat purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Florian Bica.