AcasăActualitateConducerea Consiliului Judeţean, în vizită neanunţată la Direcția de Asistență Socială și...

Conducerea Consiliului Judeţean, în vizită neanunţată la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, însoțit de cei doi vicepreședinți Claudiu Iorga Palaz și Dumitru Daniel Learciu, au efectuat o vizită neanunțată la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Vizita din data de 1 iulie 2016, vine ca urmare a faptului că noua conducere dorește să cunoască în detaliu situația tuturor instituțiilor subordonate.

În timpul vizitei, șeful Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a purtat discuții atât cu reprezentanții instituției cât și cu copiii instituționalizați din centrele vizitate, aratându-se mulțumit de activitatea direcției.

Bineințeles că mai sunt lucruri de pus la punct, dar consider că sunt pe drumul cel bun! Ne interesează activitatea direcției, suntem deschisi să-i ajutăm și să le oferim sprijin financiar. Împreună cu conducerea D.G.A.S.P.C.C. am stabilit un plan de acțiune, cu prioritățile pentru următoarea perioadă. Protecția socială este doar una dintre prioritațile noastre!“