AcasăActualitateComunicat Poliţia Constanţa – 5 acţiuni în ultimele 24 de ore

Comunicat Poliţia Constanţa – 5 acţiuni în ultimele 24 de ore

La data de 09 decembrie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Constanţa, au fost sesizaţi  de un agent de pază din cadrul unei societăţi de profil care asigură securitatea unui supermarket, cu privire la faptul că a reţinut un bărbat care a încercat să sustragă mai multe bunuri.

Deplasaţi cu operativitate la locul indicat, poliţiştii l-au identificat pe cel în cauză, ca fiind un bărbat de 25 de ani din localitatea Cumpăna. Din verificările efectuate, s-a stabilit că acesta a trecut de casele de marcat, având asupra sa mai multe bunuri pe care nu le-a declarat. Prejudiciul în valoare de aproximativ 415 lei a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările continuând cu suspectul în stare de libertate.

La data de 9 decembrie a.c., poliţiştii din Cobadin, în colaborare cu poliţişti din cadrul Secţiei 4 Rurală Medgidia, au identificat  trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, din localitatea Cobadin, care încercau să valorifice bunuri feroase.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că aceştia sunt suspectaţi de comiterea unui furt produs în noaptea de 08/09.12.2012 din curtea unei localnice de 54 de ani. Prejudiciul produs a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Tinerii sunt cercetaţi în stare de libertate, pentru a se stabili întreaga activitate infracţională a acestora.

La data de 9 decembrie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Constanţa au organizat şi executat o acţiune pe teritoriul de competenţă, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de prostituţie şi proxenetism.

Cu ocazia acţiunii oamenii legii au controlat 3 locaţii publice, au legitimat mai multe persoane şi au condus la sediul unităţii de poliţie 2 persoane.

În urma activităţilor desfăşurate a fost aplicată 1 sancţiune în valoare de 500 lei. 

Totodată, aceştia au mai au organizat şi executat o acţiune pe linia combaterii comerţului şi traficului ilicit cu produse din tutun, pe raza de competenţă, fiind legitimate 11 persoane, aplicând 4 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.800 lei, fiind confiscate mai multe pachete de ţigări, în valoare totală de 88 lei.