AcasăActualitateComunicat PNL Constanţa – „Constantin Solomon este un traseist politic”

Comunicat PNL Constanţa – „Constantin Solomon este un traseist politic”

Ca urmare a anunțului făcut sâmbătă, 08 octombrie a.c., de președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, privind înscrierea în rândurile PMP a mai multor membri ai Organizației Cumpăna a Partidului Național Liberal, facem următoarele precizări:

Organizația PNL Cumpăna desfășoară, în prezent, o serie de proiecte pe termen mediu și lung, prin care își propune să obțină un rezultat cât mai bun la alegerile parlamentare din 11 decembrie și să câștige Primăria și Consiliul Local Cumpăna la alegerile locale din 2020.

Succesul acestor proiecte depinde de gradul de coeziune și integritate morală a tuturor membrilor organizației.

De asemenea, PNL Cumpăna își propune să facă o opoziție constructivă și reală în cadrul Consiliului Local Cumpăna, dar și în acțiunile pe care le va desfășura în viitor în folosul comunității locale.

În privința consilierului local liberal care a ales să se înscrie în PMP Constanța, însoțit de alți câțiva foști membri ai PDL, reamintim că activitatea acestuia în CL Cumpăna nu a fost una constructivă și productivă.

Mai mult, consilierul Constantin Solomon este cunoscut ca apropiat al PSD, acesta votând de nenumărate ori, în ședințele CL Cumpăna, în favoarea proiectelor propuse de reprezentanții social-democrați.

De asemenea, acesta poate fi considerat deja un traseist politic, fiind, de-a lungul anilor, membru al PSD, al Partidului Ecologist, al PDL, al PNL și acum al PMP.

Considerăm această atitudine și stare de fapt una incompatibilă cu noile direcții și proiecte politice pe care Organizația PNL Cumpăna le desfășoară în prezent și, drept urmare, salutăm decizia acestora de a trece la PMP.