AcasăActualitateComunicat: PDL Constanţa îl susţine pe Cătălin Predoiu

Comunicat: PDL Constanţa îl susţine pe Cătălin Predoiu

Astăzi, 30.12.2013, organizaţia judeţeană Constanţa a Partidului Democrat Liberal   şia exprimat, prin vot, susţinerea pentru unul dintre cei doi candidaţi la preşedinţie, Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă. În cele şase secţii de vot din judeţul Constanţa au fost aşteptaţi peste 5250 membri. 

La închiderea urnelor s-a înregistrat prezenţa de 4063 de votanţi (77.39%). Dintre aceştia, 3354 (86.42%) au votat pentru Cătălin Predoiu, 527 (13.58%) pentru Gheorghe Falcă, iar 182 de voturi au fost declarate nule.

Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene PDL Constanţa a declarat: „Având în vedere că astăzi este ziua Sfântului Andrei le urez tuturor sărbătoriţilor «La mulţi ani!», sănătate şi încredere că vor veni zile mai bune. Totodată, mâine este ziua naţională a României şi, cu acest prilej, ţin să urez tuturor românilor la mulţi ani, sănătate şi speranţa că România de mâine va fi o Românie mai bună.

La momentul de faţă se derulează cel mai important proiect politic intern pentru PDL, desemnarea candidatului la preşedinţie prin votul membrilor şi mi-aş permite să interpretez semnificaţia acestei zile. Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Constanţa , de Sfântul Andrei, ocrotitorul Dobrogei,  este un semn care ne arată că destinul partidului nostru nu este atât de sumbru pe cât îl prevestesc rău-voitorii. Aşa cum bine ştiţi, datina este ca în ziua Sfântului Andrei să punem grâu la încolţit pentru a prevesti cât de rodnic va fi anul viitor. Speranţa noastră este ca voturile de astăzi ale membrilor PDL Constanţa să fie boabele de grâu care, încolţind, să prevestească rodnicia electorală a anului viitor.”