Clubul Sportiv Medgidia dedică toate evenimentele din această lună unor acțiuni umanitare

Clubul Sportiv Medgidia își continuă activitatea și dedică toate evenimentele din această lună unor acțiuni umanitare.

Sportivii doresc să ofere sărbători cât mai fericite familiilor cu posibilități reduse din Municipiu.

Vineri, 7 decembrie, Secția de Lupte a CS Medgidia se deplasează la Cumpăna, unde sportivii vor participa la un antrenament comun cu reprezentanții CS Victoria.

Sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 13.15, Senioarele echipei de volei CS Medgidia dispută pe teren propriu partida cu SCM Gloria Buzău, ocupantă a locului II în clasamentul DIVIZIEI A2, Seria Est.

După acest eveniment sunt programate meciuri amicale, care se vor disputa între părinți și copiii de la secțiile de minivolei și spernațe.

Pe parcursul zilei, spectatorii prezenți în Sala Sporturilor “Iftimie Ilisei” vor avea ocazia să facă donații în urnele amplasate pentru cazurile sociale din municipiu. Cu banii strânși de la sportivi și oamenii cu suflet mare, se vor achiziționa dulciuri și jucării pentru mai mulți copii fără posibilități.

Tot sâmbătă, Amalia Niță, de la secția de Box se va deplasa la Tulcea pentru un meci de verificare în urma căruia se va face și o selecție pentru lotul național de juniori.

Secția de Natație a Clubului Sportiv Medgidia se deplasează la Brașov unde, în perioada 8-9 decembrie, se desfășoară Cupa Hyperion la înot.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult