AcasăActualitateClaudiu Palaz vrea să cedeze statului acțiunile pe care le deține CJC...

Claudiu Palaz vrea să cedeze statului acțiunile pe care le deține CJC din Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu

Claudiu-Iorga Palaz, președinte PMP Constanța, va depune în cadrul ședinței de Consiliu Județean din luna august, un proiect de hotărâre prin care să solicite demararea procedurilor de cedare a celor 20% din acțiunile Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, deținute de Consiliul Județean Constanța, în favoarea Statului Român, prin Ministerul Transporturilor.

În cadrul ședinței de ieri a PMP Constanța, am discutat cu colegii din cadrul partidului despre acest proiect de hotărâre de Consiliu Județean și,  în unanimitate am hotărât că este necesară promovarea lui. În contextul geopolitic actual, PMP Constanța consideră că cedarea în favoarea Statului Român a celor 20% din acțiunile pe care le deține Consiliul Județean Constanța din Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, este oportună.

Preluarea acestor acțiuni de către CJC, considerăm că s-a făcut fără o analiză economică și impact strategic pentru județul Constanța, și pur și simplu din interese personale și orgolii. Voi depune în cadrul ședinței Consiliului Județean un proiect de hotărâre prin care să se aprobe demararea procedurilor pentru cedarea către statul român a celor 20% din acțiunile pe care le deține CJC din Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța ” a declarat Claudiu Palaz – Președinte PMP Constanța.