Claudiu Palaz: ”Noi nu am furat stick-ul cu proiecte al primarului Decebal Făgădău, cum a făcut cel de la PRO România”

În cadrul unei întâlniri la care a fost prezent și președintele PMP, Eugen Tomac, Claudiu Palaz, candidat la Primăria Constanța, a vorbit despre proiectele sale și despre capacitatea sa de a le implementa.

La evenimentul de prezentare au participat și o parte din candidații PMP la primăriile din județ alături de Ioana Reșit, candidatul partidului la șefia Consiliului Județean.

Pariul nostru este să îi convingem pe români că suntem partidul cel mai responsabil din această țară. Nu veți vedea inițiative pe care să nu le putem susține prin argumente. România a trecut prin toate experiențele în acești 30 de ani și cred că echipa PMP Constanța, condusă de domnul președinte Claudiu Palaz, va reuși să obțină un scor foarte bun. Vă invit să vă bateți cu toată forța pentru fiecare vot, pentru că un vot pentru PMP este un vot pentru viitorul stabil al României. O Românie pe care toți ne dorim să o construim. Sunt convins că vom obține un scor bun și la municipiu, și la Consiliul Județean, iar domnul președinte Traian Băsescu, la Primăria București. Sunt convins că PMP va obține un scos istoric la Constanța.”, a spus Eugen Tomac.

Claudiu Palaz, candidat la Primăria Constanța, a vorbit despre experiența sa în administrația publică și despre proiectele pe care le are, proiecte viabile, spre deosebire de ceea ce prezintă alți aspiranți la fotoliul de primar.

Noi nu am furat stickul de proiecte al primarului Făgădău cum au făcut cei de la PRO România cu desene și tot felul de construcții cu valori care depășesc pe 10 ani bugetul Primăriei Constanța și care sunt imposibil de realizat ca termen tehnic. Acel candidat (Mircea Titus Dobre n. r.) nu știe ce înseamnă un proiect, un studiu de proiectare, o execuție, sunt etape diverse de licitație, ceea ce înseamnă timp, nerealizarea în termen și a venit cu fel și fel de propuneri fantasmagorice care dau bine, dar eu sunt convins că electoratul constănțean nu va fi păcălit de această dată. Eu sunt singurul candidat care, după alegeri, după ce voi câștiga Primăria, sunt în stare din a doua zi să știu ce am de făcut în acea Primărie. Nu am nevoie de acomodare, nu am nevoie să propun schimbarea angajaților și să dau vina pe ei că nu sunt în stare să ducă la bun sfârșit un proiect sau un program. Dacă ești un bun manager, lucrezi cu „materialul clientului”, așa cum am făcut și în CJ, cu principii: nu lași pe nimeni să stea!”, a declarat Cludiu Iorga Palaz.

La finalul întrunirii, acesta le-a transmis candidaților din județ să nu cedeze presiunilor de a negocia cu alte formațiuni și să continue strângerea de voturi.

Aveți doi prieteni: legea și votul. Nimeni nu discută cu dumneavoastră dacă nu puneți voturile pe masă. Abia după aceea sunteți într-o poziție solidă din care puteți negocia așa cum trebuie”, le-a spus Palaz colegilor de partid.

– Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Filiala Constanța
– Executat de SC Cityserv SRL – portal: www.atacdeconstanta.com
– CUI mandatar financiar coordonator: 21200020

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult