Claudiu Palaz: ”Modul în care este tratat PMP de către autoritățile județene este incorect și necinstit”

Toți suntem egali în fața legii

”Partidul Mișcarea Populară Constanța, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, având în vedere ceremonia de învestire a consilierilor județeni aleși în cadrul Consiliului Județean Constanța, ce urmează să se desfășoare în sala Remus Opreanu, a solicitat în cursul zilei de azi Instituției Prefectului Județului Constanța și secretarului Consiliului Județean Constanța, ca în cadrul evenimentului menționat mai sus să fie prezent din partea PMP și un invitat.

Am solicitat acest lucru ca urmare a faptului ca Instituția Prefectului Județului Constanța ne-a contactat prin intermediul secretarului județului în cursul zilei de ieri, în vederea comunicării numelui invitatului care va insoți consilierii județeni aleși, în cadrul evenimentului (menționăm că fiecare partid politic a fost contactat în acest sens).

Totodată, ni s-a comunicat că vor fi respectate măsurile de prevenție privind răspândirea virusului Sars-Cov-2, invitații rămânând în sala Remus Opreanu, iar aleșii locali să fie invitați în grupuri de câte 10 în vederea depunerii jurământului. Lucru total corect privind desfășurarea acestui eveniment în condițiile de pandemie.

În cursul zilei de ieri am comunicat faptul că vom avea un invitat care va participa la ceremonie așa cum ni s-a solicitat, iar în dimineața acestei zile am fost contactați de reprezentanți ai instituțiilor menționate mai sus transmițându-ni-se că s-a anulat prezența invitatului din partea PMP fără a ni se explica în mod corect și logic care ar fi motivul.

Din informațiile publice am aflat că anumite partide reprezentate în Consiliul Județean Constanța vor avea prezenți mai mulți invitați în detrimentului Partidului Mișcarea Populară, fiind total incorect și necinstit modul în care este tratat PMP de către autoritățile județene.

Partidul Mișcarea Populară trage un semnal de alarmă față de modul discreționar și de atitudinea afișate în raport cu ”membrii de casă” ai autorităților județene. La ceremonia de învestire a consilierilor județeni aleși va fi prezent și premierul României, prezenta pe care o salutam și ne onorează, acest lucru ar trebui sa garanteze o abordare corectă în ceea ce privește relația cu partidele politice ce vor fi prezente la eveniment.

Nu este corect ca din partea partidelor majoritare ce vor depune jurământul să fie prezenți invitați ai acestora, iar celorlalte formațiuni politice sa nu li se accepte invitați.

În speranța că această sincopă apărută în cadrul evenimentului de azi este doar o problema de organizare tehnica a unor oameni neexperimentați și nicidecum o abordare discreționară, suntem convinși ca va fi remediata, iar PMP va fi tratat în mod corect ca celelalte partide și vom primi acordul ca la ceremonie sa avem prezent doar un singur invitat, asa cum am solicitat.”, a declarat Claudiu Palaz.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult