Claudiu-Iorga Palaz cere lămuriri despre ”văicărelile Amiralului Chițac”

PMP Constanța, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, solicită public clarificarea următoarele aspecte referitor la afirmațiile apărute în mediul online ale domnului Vergil Chițac.

 

 

1. Comunicarea publică a numelor ziariștilor despre care ați făcut afirmație că vă hărțuiesc, că vă filmează, vă agresează verbal și că stau cocoțați pe gardul casei dumneavoastră, acțiune nelegală ținând seama că vă încalcă proprietatea. Vă rog să faceți publica dovada faptului că ați depus plângere penală pentru agresiune și pentru că v-a fost încălcată propietatea. Lipsa unei plângeri penale și a unei măsuri ferme pentru astfel de fapte nu fac altceva decât să ne arate că sunteți un om slab, iar dacă nu sunteți în stare să vă protejați familia prin măsuri ferme, cu atât mai mult nu veți fi în stare să protejați cetățenii orașului de abordări nelegale împotriva acestora.

 

 

2. Totodată, vă rugăm să prezentați public și să demascați numele consilierilor PNL și avantajele economice ale acestora pentru faptul că și-au exprimat votul într-un anumit fel în colaborare cu PSD. Această afirmație ați făcut-o la un post național de televiziune în fața europarlamentarului Rareș Bogdan, care era moderatorul emisiunii, încercând voalat și prin apropouri să sugerați anumite lucruri negative la adresa PNL Constanța.

 

Vă somez, domnule Chițac, să precizați clar la ce anume v-ați referit când ați făcut astfel de afirmații și să demascați persoanele care sunt implicate în astfel de acțiunii care, din punct de vedere legal, se îndreaptă spre elemente constitutive ale infracțiunii de corupție.

 

 

3. Legat de afirmația făcută de dumneavoastră precum că Premierul României, Ludovic Orban, ar fi posesorul unor ”scheleți în dulap”, în aceeași cheie de interpretare prezentată mai sus vă somez public să demascați acei ”scheleți” la care faceți referire în prezența europarlamentarului Rareș Bogdan.

 

Întârzierea lămuririlor în mod public a celor prezentate de dumneavoastră în emisiunea domnului Rareș Bogdan nu fac altceva decât să ne ducă cu gândul că de fapt nu ați vrut decât să vă folosiți de un mic șantaj față de PNL pentru a putea fi impus drept candidat al acestui partid.

 

Corect față de constănțeni este să dați dovadă că faceți onoare uniformei pe care o purtați și să spuneți cu subiect și predicat adevărul despre afirmațiile prezentate în emisiunea lui Rareș Bogdan, altfel nu sunteți decât un politician care joacă doar la cacealma.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult