AcasăActualitateChef Cătălin Scărlătescu vă invită la Festivalul Scoicilor, în Piațeta Perla din...

Chef Cătălin Scărlătescu vă invită la Festivalul Scoicilor, în Piațeta Perla din Mamaia

În perioada 31 iulie – 6 august 2023, Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai apreciați bucătari din România, organizează Festivalul Scoicilor în Piațeta Perla din Mamaia. Evenimentul promite să fie o experiență culinară inedită, dedicată iubitorilor de fructe de mare și celor pasionați de gastronomie.

Cu o istorie îndelungată în arta culinară, Chef Cătălin Scărlătescu a pregătit o selecție vastă de preparate inovatoare, în care protagonistele principale sunt scoicile. Festivalul oferă ocazia perfectă de a savura diferite tipuri de scoici, pregătite în variante surprinzătoare și îndrăznețe.
Evenimentul se desfășoară în pitorescul cadru al Piațetei Perla din Mamaia, oferind vizitatorilor o atmosferă relaxantă și plină de viață. Participanții vor avea ocazia să se bucure de preparatele savuroase în timp ce se bucură de peisajul deosebit și de briza mării.

Pe lângă degustări gastronomice deosebite, festivalul va găzdui și demonstrații culinare interactive susținute de Chef Cătălin Scărlătescu și alți cunoscuți specialiști în arta gătitului. Aceste momente vor oferi participanților șansa de a învăța noi tehnici de preparare și de a descoperi secretele bucătăriei cu fructe de mare.

Pentru a completa experiența, Festivalul Scoicilor va fi însoțit de o selecție atentă de vinuri și băuturi fine, alese cu grijă pentru a se potrivi perfect cu preparatele marine. Participanții vor putea savura aceste delicii lângă marea albastră, creând astfel o armonie perfectă între gusturi și peisaj.

Festivalul Scoicilor organizat de Chef Cătălin Scărlătescu în Piațeta Perla din Mamaia promite să fie un eveniment gastronomic remarcabil. Prin preparate inovatoare, demonstrații culinare captivante și atmosfera deosebită, acest festival își propune să ofere vizitatorilor o experiență memorabilă, în care scoicile devin vedetele indiscutabile. Nu ratați ocazia de a vă bucura de această aventură culinară și de a vă delecta cu deliciile marine oferite de Chef Cătălin Scărlătescu și echipa sa talentată.