AcasăActualitateCernavodă - Minoră de 14 ani, agresată sexual de tatăl vitreg

Cernavodă – Minoră de 14 ani, agresată sexual de tatăl vitreg

La data de 9 octombrie a.c., poliţiştii din Cernavodă au fost sesizaţi de către un bărbat de 51 de ani, din Cernavodă, cu privire la faptul că nepoata sa de 14 ani, este constrânsă de concubinul mamei sale să întreţină cu acesta relaţii sexuale şi solicită sprijinul poliţiei.

 Având în vederea sesizarea, poliţiştii au demarat cercetările şi au stabilit că suspectul locuieşte în acelaşi imobil cu prietena sa, împreună cu care are un copil, dar şi cu victima, care este fiica partenerei acestuia de viaţă dintr-o altă relaţie.

 Bărbatul de 35 de ani este suspectat că la data de 19.09.2012, a agresat fizic pe minora de 14 ani, după care a întreţinut cu aceasta un raport sexual normal folosind forţa fizică şi ameninţări, ulterior repetând periodic gestul.

Minora a fost examinată din punct de vedere medico-legal.

Cel în cauză a fost de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în vederea sesizării instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru viol în formă continuă şi agravată.