AcasăActualitateCel mai mare brad pe care l-a avut vreodată Constanţa, la Festivalul...

Cel mai mare brad pe care l-a avut vreodată Constanţa, la Festivalul Iernii!

Şi pentru că, de Crăciun, orice ţinut de basm trebuie să aibă un brad, spiriduşii Moşului s-au împrăştiat în cele patru zări în căutarea simbolului perfect de Sărbători.   

L-au găsit tocmai la munte şi l-au adus cu multă grijă, pentru a veghea, la mal de mare, Sărbătorile locuitorilor de aici pe toată durata lunii decembrie.

L-au montat în miez de noapte, pentru că atunci se întâmplă minunile, iar locuitorii îl vor putea admira în toată splendoarea lui, începând cu 1 Decembrie.

Pregătirile celui mai mare eveniment al iernii, dimensionat în cadrul unui concept spectacular unic în România şi intitulat Festivalul Iernii – Tărâmul Magic al Crăciunului, sunt pe ultima sută de metri.

Bradul de Crăciun are aproximativ 20 de metri şi este cel mai mare astfel de simbol pe care l-a avut vreodată Constanţa.

A fost cumpărat de la o persoană fizică, din judeţul Prahova, şi a fost deja montat la intrarea dinspre mall a Tărâmului Magic al Crăciunului. Pe această cale, organizatorii doresc să mulţumească Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ şi Poliţiei Locale pentru sprijin.

Atelierele de Dulciuri Magice şi de Jucării, şi Ambasada lui Moş Crăciun sunt şi ele pe poziţii, spiriduşii efectuând ultimele retuşuri. Iar căsuţele care adăpostesc Târgul de Crăciun au fost aranjate în spaţiul special destinat şi găzduiesc acum pregătirile de deschidere. La fel şi Castelul Fermecat – scena unde vor avea loc spectacolele din Festivalul Iernii.

Tărâmul Magic al Crăciunului va oferi multe alte surprize, în teren, precum şi evenimente organizate special pentru anumite categorii de constănţeni, pe care nu le vom dezvălui aici. „Vă aşteptăm pe toţi, mari şi mici, copii, părinţi şi bunici la Festivalul Iernii!

Oferta de spectacole, cursuri amuzante, animaţie şi distracţie este pentru toţi constănţenii şi pentru toate gusturile, căci în Tărâmul Magic al Crăciunului orice este posibil!“, spun organizatorii.

Astăzi, Corpul de Control al lui Moș Crăciun a pornit prin școli și grădinițe, să anunțe deschiderea Tărâmului Magic și să-i invite pe cei mici să se distreze în ateliere, chiar să îl întâlnească pe Moșul. Intrarea la cursurile organizate în cadrul Atelierelor şi în Ambasada lui Moş Crăciun este liberă, cu programare prealabilă la Oficiul Poştal al lui Moş Crăciun!

Evenimentul este susţinut de Primăria Municipiului Constanţa.