Cătălin Scărlătescu: ”Am strâns toate corturile și utilajele folosite, am adunat deșeurile și am făcut curățenie după Festivalul Scoicilor”

”Am petrecut împreună patru zile fantastice la cea de-a patra ediție a Festivalului Scoicilor, cea mai frumoasă dintre cele desfășurate în Piața Ovidiu. Vă mulțumim vouă, constănțenilor și tuturor celor care ați ales să veniți alături de noi și să vă bucurați de delicioasele rețete pregătite de participanții la acest festin culinar. Chef Cătălin Scărlătescu vă transmite un mesaj special de mulțumire și vă așteaptă și la edițiile viitoare să gustați din scoicile pregătite în felul său unic.

Și, pentru că respectăm Constanța și constănțenii, am făcut eforturi susținute să eliberăm Piața Ovidiu cât mai rapid pentru a permite desfășurarea în condiții cât mai bune a repetițiilor pentru marea sărbătoare prilejuită de Ziua Orașului. În mai puțin de 12 ore, am strâns toate corturile și utilajele folosite, am  adunat deșeurile și am făcut curățenie. Astfel, conform programului, la ora 10.00 fix, s-a dat startul repetițiilor. La finalul acestora, o mașină special va spăla întreaga suprafață din Piața Ovidiu, astfel încât să pregătită pentru festivitățile organizate mâine de către Primăria Municipiului Constanța.

Vă mulțumim și vă așteptăm anul viitor la a cincea ediție a Festivalului Scoicilor!”, au transmis organizatorii evenimentului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult