AcasăActualitateCampania „Curățăm Constanța Noastră” continuă. Mai multe zone din oraş au fost...

Campania „Curățăm Constanța Noastră” continuă. Mai multe zone din oraş au fost igienizate

Cea mai amplă inițiativă de responsabilizare civică față de mediul înconjurător din orașul Constanța, campania „Curățăm Constanța Noastră”, continuă.

Astăzi, 18 octombrie, 85 de elevi, sportivi și angajați ai Club Sportiv Farul Constanța s-au implicat în acțiunea de igienizare a zonei cuprinse între str. Decebal – Casa Căsătoriilor – Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ – Parc. Alți 15 sportivi, de această dată ai Handbal Club Dobrogea Sud, au ecologizat zona adiacentă parcului de la Teatrul Oleg Danovski/Sala Sporturilor.

De asemenea, angajații S.C. Envirotech S.R.L. s-au mobilizat și au curățat graffiti-ul de pe digul din Portul Tomis. Muncitorii de la salubrizare au igienizat zona b-dului Al. Lăpușneanu (între Casa de Cultură și Tomis III), iar cei ai MM Recycling au curățat, reparat, dezinfectat și vidanjat platformele de colectare din cartierele Tomis Nord, Tomis III și Henri Coandă.

Tăieri și toaletări de arbori au avut loc în zona Abator și str. Izvor, a fost tuns gardul viu în cartierul Tomis III și în parcul Tăbăcărie, iar pe b-dul Mamaia, b-dul Al Lăpușneanu, în parcul Tăbăcărie, cartierul Tomis II, pe str. Adamclisi și în zona b-dului Tomis între Dacia și până la ieșirea din oraș spre Ovidiu a fost cosită iarba.

Cei interesați să se alăture campaniei, se pot înscrie online pe  www.curatamconstantanoastra.ro, dar și pe pagina de facebook.