AcasăActualitateBărbat din Năvodari, reţinut de procurori pentru tentativă la omor calificat şi...

Bărbat din Năvodari, reţinut de procurori pentru tentativă la omor calificat şi deosebit de grav

La data de 09 iulie 2012, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore faţă de inculpatul OLTEANU CIPRIAN GEORGE, de 24 de ani, din Năvodari, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat şi deosebit de grav .

Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat ca stare de fapt că, după ce în cursul nopţii a consumat băuturi alcoolice împreună cu patru amici, în dimineaţa zilei de 09 iulie 2012, în jurul orei 08.30, după ce s-au despărţit, inculpatul a urcat singur la volanul autoturismului său, Mitsubishi Space şi a demarat, iar la intrarea într-o parcare de pe strada Pescăruşilor din oraşul Năvodari în mod intempestiv a accelerat şi s-a îndreptat în viteză cu autoturismul condus spre locul în care se aflau cei patru amici, aşa că le-a lovit simultan şi cu vădită intenţie pe părţile vătămate M.C.D. şi Z.I. şi le-a provocat diferite leziuni corporale, una dintre persoanele lovite fiind doborâtă pe asfalt. Prin coroborarea elementelor de fapt rezultate din investigaţii, inclusiv imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din zona incidentului, s-a apreciat că inculpatul a prevăzut posibilitatea provocării de leziuni mortale pietonilor acroşaţi şi a acceptat acest rezultat posibil al acţiunii sale agresive.

În cauză a fost formulată propunere de arestare preventivă faţă de inculpat, pentru 29 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare Tribunalului Constanţa.