AcasăActualitateAvarie RAJA pe strada Pescarilor din municipiul Constanța!

Avarie RAJA pe strada Pescarilor din municipiul Constanța!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe strada Pescarilor (bl. FZ 14) din municipiul Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, astăzi – 26 ianuarie 2024, în intervalul orar 08.00 – 19.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Locotenent Gheorghe Economu – Pescarilor – Căiuți – Unirii –  Locotenent Gheorghe Economu, cu punctul termic 37, cei din Cartierul Santa Maria Bay, precum și Azilul de bătrâni.

Totodată, în vederea desfășurării lucrărilor de reparații, se blochează circulația pe strada Pescarilor – tronsonul delimitat de str. Locotenent Gheorghe Economu și Căiuți, iar pentru fluidizarea traficului au fost anunțate Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, spun reprezentanții RAJA. 

Biroul de comunicare

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.