AcasăActualitateAUR îl trimite pe Garcea să ne reprezinte în Parlamentul European

AUR îl trimite pe Garcea să ne reprezinte în Parlamentul European

AUR și-a prezentat la Constanța candidații pentru alegerile europarlamentare din 2024. Evenimentul, la care este prezent și George Simion, se desfășoară la Pavilionul Expozițional din Mamaia, într-un cadru festiv. Printre invitați se numără Ovidiu Cupșa, Cristinel Dragomir, Anton Antoniadis.

Revenind la candidații pentru Parlamentul European, primul pe listă este Claudiu Târziu, senator de București și președinte al Consiliului Naţional de Conducere al AUR. De profesie avocat, Târziu a fost unul dintre membrii Consiliului Național de Coordonare al Coaliției pentru Familie și co-președinte al partidului. Potrivit CV-ul său, Târziu este absolvent al Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și al Facultății de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA Bucureşti.

Pe locul doi, eligibil, se află Mugur Mihăescu, fost comediant în grupul umoristic Vacanța Mare. Este cunoscut pentru rolurile ”Leana” și ”Garcea”. Mugur Mihăescu s-a înscris in AUR în 2022. În timpul pandemiei de Covid, Mihăescu s-a declarat antivaccinist și a vorbit public despre conspirații mondiale. Acesta a semnat un angajament cu Securitatea în 2 iunie 1986 și a primit numele conspirativ „Mihai”, potrivit Ziare.com.

Mihăescu se declară antreprenor, deoarece deține două pub-uri în centrul vechi al Captalei și administrează magazinul Muzica, pentru care a plătit 1,7 mil. euro, drept de administrare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!