Atmosferă de sărbătoare în orașul Ovidiu. A început Târgul Floriilor

Târgul Floriilor, din orașul Ovidiu, și-a deschis astăzi porțile, fiind deja la a doua ediție. Asociația Poiana lui Ovidiu, Inomar Cluster, Casa Tradiţională Vişina, grupul Angelo, Asociaţia Ţăranii Dobrogeni sau podgoriile Somova – La Sapata sunt doar o mică parte din expozanții prezenți la evenimentul din acest an.

Târgul Floriilor, din orașul Ovidiu, și-a deschis, astăzi, porțile, fiind deja la a doua ediție.

Asociația Poiana lui Ovidiu, Inomar Cluster, Casa Tradiţională Vişina, grupul Angelo, Asociaţia Ţăranii Dobrogeni sau  podgoriile Somova – La Sapata sunt doar o mică parte din expozanții prezenți la evenimentul din acest an.

Scopul principal al târgului este ca locuitorii noștri să poată fi mai aproape de producătorii locali și de cei dobrogeni. Bugetul pe care l-a alocat primăria acestui eveniment tinde spre zero, fiind organizat, în principal, prin parteneriate și colaboratori. ”, a declarat George Scupra, primarul orașului Ovidiu.

Pentru că suntem în preajma sărbătorilor Pascale, de la târg nu lipsesc cozonacii, ouăle, mieii fermierilor dobrogeni, dar și legume proaspete, lactate și dulciuri.

Nu lipsesc nici spectacolele tradiționale, dansuri și muzică de pe meleaguri

Târgul Floriilor și Sărbătoarea Mustului, eveniment ce are loc în fiecare toamnă, au devenit deja tradiții pentru locuitorii din Ovidiu, dar și pentru cei din Constanța care vin să sărbătorească și să se bucure de bucatele tradiționale dobrogene, într-o atmosferă de voie bună.

DUMINICĂ 01 APRILIE 2018

ORA 11.00 – 11.10 – Corul DO- RE -MI (Postolache Inga)

ORA 11.10 – 11.25 – Dans sportiv (Drăgan Cosmina)

ORA 11.25 – 11.35 – Muzica FOLK – clasa de chitară (Marinescu Laurentiu)

ORA 11.40 – 12.00 – Dans latino – membrii cerc dans latino (Dușa Cristian)

ORA 12.00 – 12.10 – Ansamblul “Armânamea” seniori, (Dordea Elena)

ORA 12.10 – 13.20 – membrii cerc canto (Eftimie Marius)

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult