AcasăActualitateAtenţie, se oprește apa în mai multe zone din municipiul şi judeţul...

Atenţie, se oprește apa în mai multe zone din municipiul şi judeţul Constanţa!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la Stația de pompare Cota 20 Ovidiu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, pe conducta magistrală de 1.000 mm, ce pleacă de la stația de pompare și tratare Palas, timp de 15 ore, începând de miercuri seara – 16 noiembrie 2016, ora 21,00, până joi – 17 noiembrie 2016, ora 12,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din:

– Zona Real de pe b-dul Aurel Vlicu din Constanța;

– Zona Târgului de legume si fructe de pe varianta înspre localitatea Poiana;

– Cartierul Tineretului din orașul Ovidiu;

– Localitățile Lumina și Corbu;

– Orașul Năvodari, mai puțin zona de est a localității;

– Zona Industrială Midia.

Pe perioada executării lucrărilor, SC RAJA SA va efectua manevrele de vane necesare pentru a asigura alimentarea cu apă la o parte din abonații din orașul Năvodari, prin conducta de siguranță de 600 mm.

Astfel, se va realiza furnizarea apei potabile cu presiuni scăzute pentru abonații din partea de est a orașului, străzile: Recoltei, Liniștii, Macului, Apusului, Prelungirea Recoltei și Eternității.

Pe lângă lucrările de înlocuire a tronsonului din conducta magistrală, pentru sectorizarea sistemului din zonă, echipele de intervenție vor monta si doua vane principale.

SC RAJA SA îşi cere scuze față de abonații afectați și îi asigură că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, toţi consumatorii afectaţi de această oprire sunt rugaţi să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.