Astăzi se redeschide Amfiteatru, Belvedere, Panoramic, cel mai spectaculos complex hotelier de pe litoralul românesc

Sâmbătă, 1 August este o zi simbolică nu doar pentru mine și echipa mea, ci pentru toți cei care au așteptat ani de zile ca, emblema litoralului românesc, complexul Amfiteatru, Belvedere, Panoramic să găsească un partener care să îl readucă la viață. Sunt onorat și în același timp bucuros că am putut fi medicul de urgență, care cu experința de peste 23 de ani în turism, implicarea și chiar cu sacrificiul personal, în această perioadă grea, muncind chiar și 15 ore pe zi, am făcut tot ce era omenește posibil încat angajamentul meu să dea rezultatele așteptate.”, a declarat  Mohammad MURAD, cel care a refăcut complexul aflat în paragină de zeci de ani. 

 

 

Interesul pentru deschiderea complexului este extrem de mare, atât în rândul turiștilor, cât și în rândul agențiilor de turism, complexul fiind vizitat zilnic de sute de oameni dornici să descopere viziunea antreprenorului Mohammad Murad, încă din perioada amenajării.

 

 

Construit în anii 1970-1971, cu o istorie de aproape 50 de ani, complexul a fost unul dintre cele mai căutate locații de către români, deși accesul acestora, în perioada lui de glorie, era limitat, străinii având prioritate.

 

 

În anul 1985, student fiind, treceam prin acest complex fară să am șansa de a fi cazat, admirând locația din afară, alături de alți români, bulgari, turci și chiar nemți. Am putut citi în ochii lor admirația și respectul pentru cei care au construit aceast complex hotelier. Am fost foarte impresionat.”, a spus MURAD

 

 

Cu o investiție de peste 35.000.000 euro, în prima fază și o investiție totală de 50.000.000 euro în faza a doua, Mohammad Murad, Președintele Phoenicia Hotels a creat în stațiunea Olimp un complex cu 3.000 de locuri de cazare care cuprind în afara hotelurilor Amfiteatru, Belvedere, Panoramic și hotelurile Majestic Olimp și Craiova, care vor intra într-un amplu proces de renovare.

 

 

Complexul Phoenicia Blue View dispune de 800 de camere de 4 stele (500 de camere deschise în luna august 2020), 4 piscine, dintre care 2 pentru copii, dotate cu un complex de tobogane, 4 restaurante, o cofetărie, o terasă orientală și o extraordinară piațetă. Cei prezenți în stațiunea Olimp sau chiar pe litoralul românesc vor fi așteptați cu spectacole de stradă într-o manieră originală, totul pentru o experiență unică, memorabilă. În luna august vor fi deschise hotelurile Panoramic și Belvedere, hotelul Amfiteatru urmând a fi deschis până la finalul sezonului.

 

 

Complexul Phoenicia Blue View a fost renovat într-un timp record de 9 luni. În ultimele 5 luni, odată cu declararea stării de urgență, antreprenorul Mohammad Murad a ales să se izoleze alături de echipa sa pe șantier pentru a impulsiona renovarea.

 

 

Nu am avut arhitecți, designeri, și nici șefi de șantier, dar am avut ceva mult mai puternic: viziune, voință și perseverență. Pe 1 august vom deschide porțile pentru cei care doresc să vadă că în România și cu românii se poate face chiar imposibilul.”, a mai spus  Mohammad MURAD

 

 

Complexul Phoenicia Blue View face parte din cel mai mare grup hotelier din țara noastră, Phoenicia Hotels, care deține 15 hoteluri de 3, 4 și 5 stele, cu o capacitate de peste 10.000 de paturi.

 

www.phoeniciahotels.ro

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult