AcasăActualitateAlba ca Zăpada, o poveste minunată, pe scena Teatrului pentru Copii și...

Alba ca Zăpada, o poveste minunată, pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret ”Căluțul de Mare”

Teatrul pentru Copii și Tineret ”Căluțul de Mare” vă invită duminică, 5 noiembrie 2023, de la ora 12.00 la spectacolul Alba ca Zăpada.

Spectacolul „ALBĂ CA ZĂPADA” este o adaptare modernă, ușor parodică, după povestea cu același nume de Frații Grimm. Cu toate acestea, piesa nu se abate de la subiectul original, reușind sa păstreze farmecul, inocența și misterul mult îndrăgit de copii.

Frumoasa prințesă, „cu pielea imaculată ca prima zăpadă, cu buze roșii ca sângele și cu părul negru precum abanosul” reușește, în final, să se elibereze de răutatea mamei vitrege și să trăiască fericită alături de prințul salvator.

„Albă-ca-zăpada” – o combinație magică intre oameni si păpuși, intr-un decor feeric si inspirat, realizat de Daniela Drăgulescu, pe muzica antrenantă, compusă de Liviu Prossi si in stilul regizoral, deja cunoscut, filmic si cu mult umor al regizorului Bogdan Drăgulescu.

Micuții vor înțelege că fiecare om este frumos în felul lui și că este indicat să nu aibă încredere în străini sau persoane pe care nu le cunosc.

În distribuție: Alina Manțu, Rovena Paraschivoi, Tiberiu Roșu, Grațian Prisacariu, Ion Ciolan, Daniel Minciună, Clara Ghiuvelechian, Daniela Vlad, Claudia Brădescu

Regia și scenariul: Bogdan Drăgulescu

Scenografia: Daniela Drăgulescu

Muzica: Liviu Prossi

Vârsta: 4 -12 ani

Durata: 50 min